Bästa aktiviteterna utanför fotbollsplanen - Missa inte våra tips!

Självklart ska det spelas en hel massa fotboll under Sölvesborgscupen. Men alla lag spelar ju inte hela tiden, och lillasyster eller pappa som är med kanske behöver en liten paus från de utfällbara stolarna som de sitter på vid sidan av planen. Frågan är då bara; Vad kan man hitta på för kul i Sölvesborg? Ta det lugnt, vi har svaret.

1. Ta en sväng till Glass och sillabåten!

Båten ligger på Hamngatan 1 och ägs av mycket trevliga Lars-Magnus och Jeanette. Här serveras Sölvesborgs bästa glass. Välj mellan allt från Mjukglass special, Lottas sommarglass och Marängbåt till Kaffe med mjukglass och chokladtopping samt Belgisk våffla med glass, grädde och sylt. Det enda problemet med att besöka det här stället är svårigheten att välja från den långa listan av magiska glassar.

____________________________________________________________________

2. Kör järnet på lekplatsen Riddarparken!

Mitt i centrala Sölvesborg på Trädgårdsgatan ligger Riddarparken. Här finns något för barn i alla åldrar, så som klätterredskap, gungor och en fin riddarborg. Har ni med ett busigt lillasyskon som har svårt att sitta stilla under fotbollsmatchen? Efter ett besök här kommer det problemet antagligen inte att kvarstå.

____________________________________________________________________

3. Svalka dig i rutschbanan i Hälleviksbadet!

Precis brevid havet i Hällevik ligger Hälleviksbadet med tre tempereraden utomhusbassänger, en grym vattenrutschbana, stora grönytor, lekplats och beachvollyboll. Ett bra ställe att svalka sig under sommarens härliga dagar.

____________________________________________________________________

4. Fortsätt att spela fotboll fast på Blekinge Fotbollsgolf!

Precis utanför Sölvesborg ligger en mycket trevlig bana för fotbollsgolf. Banan erbjuder 18 varierade hål som passar för alla åldrar. Är du inte beredd att sluta spela fotboll bara för att du lämnar fotbollsplanen, då kan lösningen stavas fotbollsgolf.